Λύσεις με τη Θερμοκάμερα

 

- Προβλήματα με την υγρασία; Όχι πια!
Η baasbuilding με τη βοήθεια της θερμοκάμερας ανακαλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά, όλες τις υγρασίες του σπιτιού σας!
Tηλεφωνήστε άμεσα για ραντεβού 210 2838071.
Kόστος επίσκεψης 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).
- Καταναλώνω πολύ πετρέλαιο και δεν ζεσταίνομαι. Γιατί;
Η baasbuilding με τη βοήθεια της θερμοκάμερας ανακαλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά τις θερμογέφυρες του σπιτιού σας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις και χαμηλό κόστος θα εξασφαλίσετε οικονομία καυσίμου, άνω του 50%.
Κόστος μελέτης 110 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).
- Ανάβω το αερόθερμο και πέφτει το ρεύμα. Γιατί;
Η baasbuilding, μέσω της θερμοκάμερας, θα ανακαλύψει το πρόβλημα στον ηλεκτρικό σας πίνακα και θα σας συμβουλέψει για τη σωστή τεχνική λύση του προβλήματος.
Κόστος επίσκεψης 55 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).
- Διαρροή στην ενδοδαπέδια θέρμανση;
Η baasbuilding, μέσω της θερμοκάμερας, θα ανακαλύψει τις διαρροές της ενδοδαπέδιας, και θα προτείνει το σημείο της επισκευής χωρίς να χρειαστεί να ξηλωθεί όλο το δάπεδα.
Κόστος επίσκεψης 80 ευρώ (συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).

Our Services

Κατασκευές κατοικιών υψηλών προδιαγραφών βιοκλιματικά κτίρια αποπερατώσεις οικοδομών ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ έκδοση οικοδομικής άδειας ενισχύσεις φέροντος οργανισμού μελέτη και κατασκευή Γραφείων, Ξενοδοχείων, Ειδικών Κτιρίων [new!!] μελέτη και κατασκευή ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ κατοικιών ΑμεΑ [new!!] Ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας γεωθερμία βιολογικοί βόθροι.